Hétvégi autóbérlés Rossorent autókölcsönző

Rossorent Autóbérlés hétvégi ajánlatok

Akár 35%-ot is megtakaríthat a hétvégi autóbérlés alapdíjából. Nincs szükség kedvezménykódra. Foglalja le ezt a hétvégi autóbérlési ajánlatot még ma!

Hétvégi autóbérlés korlátlan használattal

A legtöbb autóbérlési lehetőségünkkel korlátlan mérföldeket kaphat. Bizonyos autócsoportoknál vagy egyes helyszíneken vannak kivételek. A foglalási folyamat harmadik lépésénél megtudhatja, hogy az autóbérléshez korlátlan mérföldek járnak-e. Tehát kezdje el, és nézze át a lehetőségeket, ha a fenti foglalási űrlapon megad néhány bérlési dátumot.

Válassza a Rossorent hétvégi autóbérlést, ha...

  • Egy mini családi nyaralásra vágyik. Néhány családi emléket szeretne beírni a könyvekbe. Flottánkban családbarát kisbuszok és gyermekülés-bérlés is elérhető.
  • Ha kalandos utazásra vágyik a haverokkal. A kempingezésre alkalmas terepjáróktól a kaszinóban töltött hétvégére való sportautókig, nálunk van megfelelő autó.
  • Romantikus kiruccanást szeretne tervezni. Foglaljon luxusautót egy különleges alkalomra kedvesével.
  • Külföldi utazást tervez. Akár csak egy útra, akár oda-vissza vezet, vegyen igénybe megbízható bérautót, a karbantartást pedig bízza ránk.

Hétvégi autókölcsönzés GYIK

Drágább hétvégén autót bérelni?

A hétvégi autóbérlés nem feltétlenül drágább, különösen, ha a Rossorent egész héten olcsó árakat kínál. Ráadásul előfordulhat, hogy akciót vagy kedvezményt is találhat, ha hétvégén bérel autót. Néhány ártényező közé tartozik a fel- és leszállási hely, az utazás hossza, a rendelkezésre állás és az Ön által választott modell. Ha a pénztárnál a "Fizetés most" kedvezményt használja, akár 35%-ot is megtakaríthat a hétvégi autóbérlés alapdíjából, kódok nélkül.

Milyen napok számítanak hétvégi autóbérlésnek? 

Péntek, szombat és vasárnap számít hétvégi autóbérlésnek. Amikor kitölti a fenti űrlapot a foglalási napokkal, semmi sincs kőbe vésve, amíg a foglalást nem fejezi be. A bérlés dátumait megváltoztathatja, hogy megnézze, mely napokon kapja a legjobb árakat.

Hétvégén vagy hétköznap olcsóbb autót bérelni?

A hétvégi és a hétköznapi árak nem következetesen olcsóbbak vagy drágábbak. Az Ön által választott modell, az évszak, a helyszín, a kuponok és egyéb változók növelhetik vagy csökkenthetik a Rossorent bérleti díjait.

Miért érdemes a Rossorentet választania hétvégi autóbérlésre? 

Válassza a Rossorentet hétvégi autóbérléséhez, és találjon olcsó árakat számos bérelhető modellre, miközben számos helyszín közül választhat. Akár az utolsó pillanatban kell bérelnie egy autót, akár egy közelgő útra szeretne eljutni a repülőtérről, a Rossorent egyszerű megoldásokat kínál alacsony árakon. Ráadásul a Rossorent "Legjobb árgarancia" biztosítja, hogy mindig a lehető legjobb árat kapja minden bérlésnél.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca