Olcsó bérautó Újhegy

Olcsó bérautó Újhegy

Autóbérlés Újhegy vonzáskörzetében megfizethető bérleti díjért, bérlés kis átfutási idővel, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is kérheti, szükség esetén, sofőrt is mellékelünk az autóhoz, és bérelhet szép autót esküvőre is. A következő fénykép megnyomásával okostelefonról mindjárt hívhat is minket! autóbérlés telefonon Újhegy Újhegy övezetében kérhető bérelhető autóink között fellelhetők pl. a következő modellek (az éppen bérelhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Honda, Mini Cooper. Kölcsönautóink között az alábbi képre klikkelve böngészhet. autóbérlés Újhegy olcsó

Miért béreljen autót Újhegy körzetében nálunk?

Ha tőlünk kölcsönzi a kocsiját, az alábbi nagyszerű szolgáltatásokat kapja:
  1. Villámgyorsan, egyből bérelhető járműveket biztosítunk. Nagyon ügyelünk arra, hogy legyen szabad, elvihető autónk!
  2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy bérautóinkat élőben is megszemléli, és ha valamiért nem kedveli meg az autót, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Műszaki szempontból ellenőrzött autópark. Autóinkat folyamatosan állagmegóvásban részesítjük és átnézzük, hogy Ön nyugodtan utazhasson.
  4. Jól felszerelt járművek. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de ha igény merül fel rá biztosítani tudunk ennél nagyobb járműveket is.
  5. Ha szeretné a kibérelt személyautót Újhegy vonzáskörzetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Nem drága autóbérlés. Bizonyos modelljeink már 2500 Ft + áfa/nap áron is bérelhetők.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. A kocsit teletankolva viheti el, és így is kell visszahoznia. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva hozza vissza.
  8. Szükség esetén, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
  9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.
autó tartós bérlet Újhegy

Hogyan vehetem át a bérelt autót Újhegy régiójában?

Az autókölcsönzés folyamata az alábbiak szerint alakul:
  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen és időpontban megtekinti a kiválasztott járművet.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Megbeszélésünk függvényében megfizeti a kauciót, és viheti az autót.
Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, akkor kérjük, olvassa el a következő Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy részletes tájékoztatásért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri autót bérelni, mint venni?

A teljes körű tájékoztatás céljából azt kell mondanunk, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben érheti meg a bérautó:
  • Ha szerelőnél van kocsija, és nem tud máshonnan szerezni, de haladéktalanul szüksége lenne autóra.
  • Ha messzire utazik, de a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem szeretne busszal vagy vonattal menni.
  • Ha átmeneti időre nagyobb csomagtérrel rendelkező kocsit szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell kötelezőt fizetnie.
tartós bérlet autó Újhegy

Autókölcsönzés gyakori kérdések

Mi van akkor, ha lerobban a bérautó? A kölcsönzött személygépkocsikat tökéletes műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. rendszeresen szervizelés), amennyiben mégis cserben hagyná az autó a bérlés időtartama alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető jármű? Így van, tetszőlegesen választhatja ki a kölcsönvét időtartamát egyéni kívánsága szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A kölcsönzés minimális időtartama 1 nap. Milyen iratok kellenek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
esküvői autóbérlés BMW  Újhegy Van-e korhatár autóbérlésnél? Van, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számolunk, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán található. Kell akkor fizetni, amikor bepiszkolódott a jármű a használat során? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található díjszabás érvényes. Van lehetőség robogót kölcsönözni? Igen, azonban a robogó bérlése általában a jó időhöz kötődik, többnyire tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, és ebben az időszakban elérhető is nálunk. Kölcsönözhető jármű egy megbízónak is? Csak akkor, amennyiben betöltötte a 21. életévét, valamint ezt igazolni is tudja a megfelelő papírokkal. Milyen módon lehet megkeresni a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és döntsön az Önnek legjobb autóról. Bérautó kaució nélkül? A kaució nélküli autóbérlés nem érhető el bárki számára, hanem személyes megbeszélést követően lehetséges. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Lehetőséget biztosítunk, hogy elvisszük Önnek a bérautót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Újhegy? Rendszeres igény, igényei alapján szolgáltatunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni a kocsi kinézésekor? A kölcsönzés költségein kívül ügyeljen arra, hogy mindenképpen elegendő hely legyen a csomagok számára. bérelt autó Újhegy Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is utazhatok? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes egyeztetés során ítélhető meg. Gyermekülés igénybe vehető? Nincs akadálya, de gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha biztonságosan, gyorsan kíván autót bérelni Újhegy övezetében, akkor vegye fel a kapcsolatot a Rossorent Autókölcsönzővel +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca