Olcsó autóbérlés Óhegy

Olcsó autóbérlés Óhegy

Autóbérlés Óhegy régiójában megfizethető bérleti díjért, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, szükség esetén, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet menyasszonyi autót esküvőre is. Az alábbi kép megnyomásával mobiltelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonon Óhegy Óhegy területén kérhető bérelhető autóink között előfordulnak pl. a következő típusok (az éppen kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Bérautóink között az alábbi fotóra klikkelve válogathat. olcsó bérautó Óhegy

Miért kölcsönözzön kocsit Óhegyen nálunk?

Ha nálunk bérli járművét, a következő praktikus dolgokban részesül:
  1. Gyorsan, egyből vihető járműveket kínálunk. Mindig törekszünk arra, hogy folyamatosan elérhető legyen kölcsönözhető kocsink!
  2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy bérautóinkat élőben is átnézi, amennyiben bizonyos szempontból nem tetszik, visszavonulót fújhat.
  3. Megbízható autópark. Járműveinket rendszeresen karban tartjuk és teszteljük, hogy Ön kellemesen használhassa őket.
  4. Kényelmes kocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de kérésére biztosítani tudunk ennél nagyobb gépkocsikat is.
  5. Kívánsága szerint a kibérelt személyautót Óhegy vonzáskörzetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Nem drága bérautó kölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is választhatók.
  7. Áraink teljesen átláthatóak. Az autót üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, és így is kell visszahoznia. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
  9. Vállalunk reptéri transzfert is.
nagy csomagterű autó kölcsönzése Óhegy

Hogyan történik a bérautó átvétele Óhegy övezetében?

Az autókölcsönzés menete nagyon egyszerű és gyors:
  1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen szemügyre veszi a weboldalon kinézett autót.
  2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Megbeszélésünk függvényében megfizeti a kauciót, és máris Öné a jármű.
Ennyi az egész. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, hasznosnak találhatja, és olvassa el a következő Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy kimerítő információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A hiteles felvilágosítás érdekében be kell vallani, hogy a körülmények függvénye. Az alábbi esetekben érheti meg a bérelt gépkocsi:
  • Ha javítóműhelyben van autója, és egy autó van a családban, de halaszthatatlanul el kellene intéznie valamit.
  • Ha messzire kell eljutnia, azonban a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem szeretne tömegközlekedéssel utazni.
  • Ha egy rövid időre nagyobb utastérrel rendelkező járművet szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell kötelezőt fizetnie.
személyautó bérlés Óhegy

Autóbérlés sokszor ismételt kérdések

Mi a helyzet, ha leáll menet közben a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat ellenőrzött műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), de ha mégis lerobbanna a bérlés időtartama alatt, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni általában azonnal. 1 napra és hosszú időre is bérelhető jármű? Igen, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés időtartamát az igényei szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A bérlés minimális időtartama 1 nap. Milyen papírokra van szükség a bérléshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
Mercedes bérlés Óhegy Létezik előírt korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer korlátozás? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számítunk fel, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán tekinthető meg. Mennyit kell fizetni, ha bepiszkolódott a jármű a használat során? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem számolunk fel takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható díjszabás érvényes. Lehet-e robogót bérelni? Igen, de a robogó kölcsönzése általában a jó időhöz kötődik, inkább májustól szepremberig keresik az ügyfeleink, ekkor elérhető is nálunk. Kölcsönözhető autó egy megbízónak is? Kizárólag abban az esetben, ha betöltötte a 21. életévét, és ezt igazolni is tudja a szükséges hivatalos iratokkal. Miként lehet megkeresni a legolcsóbb bérautókat? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és döntsön az Önnek legjobb autóról. Autóbérlés magánszemélytől kaució nélkül? A kaució nélküli autóbérlés nem minden esetben jár, hanem megegyezés szerint lehetséges. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Igen, vállaljuk, hogy elvisszük Önnek a kiválasztott autót a reptérre. Esküvői autóbérlés Óhegy? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint szolgáltatunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni a kocsi kinézésekor? A kölcsönzés költségein kívül gondoskodjon arról, hogy feltétlenül elegendő hely legyen a csomagok számára. 7 személyes autó bérlés Óhegy Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérelt kocsival más országba is mehetek? Az ehhez hasonló megkeresés személyes megbeszélés során dől el. Gyermekülés autóbérléskor? Megoldható, de gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha veszélytelen módon, akár néhány perc alatt kíván járművet kölcsönözni Óhegy területén, akkor vegye fel a kapcsolatot a Rossorent Autókölcsönzővel +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca