Menyasszonyi autó bérlés Laposdűlő

Menyasszonyi autó bérlés Laposdűlő

Autókölcsönzés Laposdűlő környékén kedvező áron, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, szükség esetén, sofőrt is adunk az autó mellé, és kölcsönözhet luxusautót esküvőre is. Az alábbi fénykép megnyomásával okostelefonról rögtön tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonszám Laposdűlő Laposdűlő vonzáskörzetében elérhető bérelhető autóink között megtalálhatók pl. az alábbi típusok (az aktuálisan bérelhető autók listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérelhető autóink között az alábbi képre kattintva tallózhat. autóbérlés Laposdűlő olcsó

Miért kölcsönözzön kocsit Laposdűlő régiójában a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérel autót, az alábbi praktikus dolgokban részesül:
  1. Villámgyorsan, máris bérelhető járműveket szolgáltatunk. Nagyon ügyelünk arra, hogy folyamatosan elérhető legyen elvihető autónk!
  2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket élőben is megszemléli, abban az esetben, ha valami oknál fogva nem nyeri el a tetszését, meggondolhatja magát.
  3. Műszaki szempontból ellenőrzött autópark. A kocsikat folyamatosan gondozzuk és teszteljük, hogy Ön nyugodtan vezethessen.
  4. Komfortos autók. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de amennyiben szeretné, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes járműveket is.
  5. Kívánsága szerint bérautóját Laposdűlő körzetében elvisszük otthonába is.
  6. Megfizethető autóbérlés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap áron is bérelhetők.
  7. Áraink teljesen átláthatóak. Járműveinket üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, ugyanígy várjuk is vissza. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva hozza vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.
autó tartós bérlet Laposdűlő

Hogyan vehetem át a bérelt autót Laposdűlő övezetében?

Az autóbérlés folyamata a következőképpen alakul:
  1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor a bérléshez megkövetelt minimum korhatár.
  3. Egyedi elbírálás után megfizeti a kauciót, és viheti az autót.
Ennyi az egész. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, akkor kérjük, tekintse meg a következő szakaszt, mert előfordulhat, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy bővebb tájékoztatásért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A hiteles informálás céljából azt kell mondanunk, hogy a körülmények függvénye. A következő esetekben lehet jó megoldás a bérelt gépkocsi:
  • Ha szervizben van járműve, és nincs kitől kölcsön kérni, de azonnal szüksége lenne autóra.
  • Ha távoli célpontba kell eljutnia, azonban a szállítandó holmik vagy a komfortérzet miatt nem kíván busszal vagy vonattal menni.
  • Ha egy rövid időre nagyobb utastérrel rendelkező járművet szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert bármikor lecserélheti autóját.
autóbérlés Laposdűlő azonnal

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi a helyzet, ha leáll menet közben a bérautó? Bérautóinkat ellenőrzött műszaki állapotban adjuk át (pl. olajcsere), de ha mégis cserben hagyná az autó menet közben, akkor csere gépkocsit biztosítunk általában azonnal. 1 napra és hosszú időre is bérelhető autó? Természetesen, tetszőlegesen választhatja ki a kölcsönvét időtartamát egyéni kívánsága szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A bérlés minimális időtartama 1 nap. Milyen papírokra van szükség az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
prémium autóbérlés Laposdűlő Létezik előírt korhatár az autókölcsönzésnél? Van, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában tekinthető meg. Mennyit kell fizetni, amennyiben a bérlés ideje alatt koszos lett az autó? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem kérünk takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában lévő díjszabás érvényes. Lehet-e robogót kölcsönözni? Igen, azonban a robogó bérlése szezonális, többnyire tavasztól őszig keresik az ügyfeleink, és ebben az időszakban rendelkezésre áll is nálunk. Kölcsönözhető jármű más számára is? Kizárólag abban az esetben, ha betöltötte a 21. életévét, és ezt igazolni is tudja számunkra. Hogyan találhatom meg a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és döntsön az Önnek legjobb autóról. Bérautó kaució nélkül? A kaució nélküli autóbérlés nem automatikusan vehető igánybe, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Budapest repülőtér? Természetesen megoldható, hogy átadjuk Önnek a kölcsönzött kocsit a reptérre. Esküvői autóbérlés Laposdűlő? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint szolgáltatunk sofőrt is. Mit vegyen figyelembe az autó kinézésekor? Az autóbérlés díján kívül menjen biztosra, hogy kétséget kizáróan elég hely legyen a csomagok számára. bérelt autó Laposdűlő Valamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is mehetek? Az ilyen igény személyes egyeztetés során dől el. Gyermekülés rendelkezésre áll? Megoldható, azonban gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha veszélytelen módon, akár néhány perc alatt kíván járművet kölcsönözni Laposdűlő körzetében, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca