Kocsi bérlés Népliget

Kocsi bérlés Népliget

Autóbérlés Népliget régiójában megfizethető bérleti díjért, bérlés kis átfutási idővel, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és bérelhet luxusautót esküvőre is. A következő fotó megérintésével okostelefonról azonnal tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonszám Népliget Népliget körzetében igényelhető bérelhető autóink között szerepelnek pl. az alábbi típusok (az éppen kölcsönözhető járművek listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Opel, Smart, Suzuki.Bérautóink között az alábbi fényképre kattintva válogathat. olcsó bérautó Népliget

Miért kölcsönözzön kocsit Népliget övezetében a Rossorent cégnél?

Ha nálunk bérel autót, az alábbi praktikus dolgokban részesül:
  1. Gyorsan, azonnal kölcsönözhető járműveket szolgáltatunk. Mindig törekszünk arra, hogy mindig rendelkezzünk elvihető kocsink!
  2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. Modelljeink online böngészését követően választhatja azt, hogy bérautóinkat telephelyünkön is megszemléli, és ha valamiért nem tetszik, meggondolhatja magát.
  3. Megbízható autópark. Járműveinket rendszeresen szervizeljük és teszteljük, hogy Ön kellemesen vezethessen.
  4. Jól felszerelt járművek. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de ha igény merül fel rá biztosítani tudunk sokkal tágasabb kocsikat is.
  5. Szükség esetén a kibérelt személyautót Népliget régiójában elvisszük otthonába is.
  6. Olcsó autóbérlés. Bizonyos modelljeink már 2500 Ft + áfa/nap díjért is elvihetők.
  7. Áraink teljesen átláthatóak. Járműveinket üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, teletöltve is kérjük vissza. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy kitakarítva hozza vissza.
  8. Kívánsága szerint, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót biztosítani sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.
bérelhető autó Népliget

Hogyan vehetem át a bérelt autót Népliget régiójában?

Az autókölcsönzés folyamata nagyon egyszerű és gyors:
  1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
  3. Egyedi elbírálás után megfizeti a kauciót, és távozhat a kocsival.
Ilyen hamar megvagyunk. Ha kérdése van, arra bátorítjuk, hogy tekintse meg a következő szakaszt, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy részletes információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A korrekt felvilágosítás céljából ki kell jelenteni, hogy nem mindig van ez így. Az alábbi esetekben jól jöhet a bérelt gépkocsi:
  • Ha szerelőnél van autója, és nincs kitől kölcsön kérni, de azonnal szüksége lenne autóra.
  • Ha vidékre kell eljutnia, de a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem kíván busszal vagy vonattal utazni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb utastérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy bármikor lecserélheti autóját.
autóbérlés Népliget azonnal

Autóbérlés sokszor ismételt kérdések

Mi a helyzet, ha meghibásodik a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat ellenőrzött műszaki állapotban szolgáltatjuk (pl. rendszeresen szervizelés), ha viszont mégis lerobbanna valahol, akkor csere gépkocsit biztosítunk a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is bérelhető autó? Igen, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés időtartamát az igényei szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A bérlés legrövidebb ideje 1 nap. Milyen papírokra van szükség a bérléshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
esküvői autóbérlés BMW  Népliget Van-e korhatár autóbérlésnél? Igen, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer korlátozás? A kilométer korlátozás naponta 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számolunk, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható. Milyen költséggel kell számolni, amennyiben valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem számolunk fel takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán lévő költséget kell a végszámlához írni. Lehet-e robogót bérelni? Igen, de a robogó kölcsönzése szezonális, jobbára a nyári hónapokban kérik tőlünk a bérlők, ekkor rendelkezésre áll is nálunk. Bérelhető jármű egy megbízónak is? Igen, ha betöltötte a 21. életévét, valamint rendelkezik a szükséges hivatalos iratokkal. Hogyan találhatom meg a legolcsóbb bérautókat? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Kaució nélküli autóbérlés? Főleg rendszeres vevőink számára nem minden esetben jár, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Liszt Ferenc Repülőtér? Természetesen megoldható, hogy biztosítjuk Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Esküvői autóbérlés Népliget? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint szolgáltatunk sofőrt is. Mit vegyen figyelembe az autó foglaláskor? A kölcsönzés költségein kívül gondoskodjon arról, hogy okvetlenül elég hely legyen a csomagok számára. kocsik olcsón Népliget Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérelt kocsival más országba is utazhatok? Az ehhez hasonló megkeresés személyes egyeztetés során dől el. Gyermekülés autóbérléskor? Megoldható, viszont gyermekülés igényét előre kell jeleznie.   Ne feledje, ha veszélytelen módon, gyorsan szeretne járművet bérelni Népliget vonzáskörzetében, akkor keresse cégünket +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca