Kiadó autó Kőbánya

Kiadó autó Kőbánya

Bérautó Kőbánya körzetében olcsón, gyors ügyintézés, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. Az alábbi fotó megnyomásával mobiltelefonról azonnal hívhat is minket! autóbérlés telefonon Kőbánya Kőbánya környékén igénybe vehető bérautóink között szerepelnek pl. a következő modellek (az éppen bérelhető járművek listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Kölcsönautóink között az alábbi képre kattintva böngészhet. olcsó bérautó Kőbánya

Miért béreljen kocsit Kőbánya vonzáskörzetében nálunk?

Ha tőlünk kölcsönzi a kocsiját, a következő praktikus dolgokban részesül:
  1. Villámgyorsan, pillanatok alatt kölcsönözhető autókat szolgáltatunk. Mindig törekszünk arra, hogy mindig rendelkezzünk bérelhető autónk!
  2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket telephelyünkön is megtekinti, abban az esetben, ha valami oknál fogva nem kedveli meg az autót, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Megbízható autópark. Autóinkat folyamatosan gondozzuk és teszteljük, hogy Ön zavartalanul vezethessen.
  4. Extrákkal telepakolt kocsik. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de amennyiben szeretné, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes autókat is.
  5. Szükség esetén a kölcsönzött járművet Kőbánya területén elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
  6. Olcsó bérautó kölcsönzés Kőbányán. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is bérelhetők.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. A kocsit üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, és így is kell visszahoznia. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy kitakarítva hozza vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót biztosítani sofőrrel is!
  9. Vállalunk reptéri transzfert is.
bérelhető autó Kőbánya

Hogyan történik a bérautó átvétele Kőbánya vonzáskörzetében?

Az autókölcsönzés folyamata nagyon egyszerű és gyors:
  1. Felhívja ügyfélszolgálati számunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen és időpontban megtekinti a kiválasztott járművet.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Megbeszélésünk függvényében megfizeti a kauciót, és távozhat a kocsival.
Ennyi az egész. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, hasznosnak találhatja, és fussa át az alábbi szakaszt, mert lehet, hogy választ kap azonnal, vagy kimerítő információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A hiteles informálás érdekében azt kell mondanunk, hogy nem mindig van ez így. A következő esetekben lehet jó megoldás a kölcsönautó:
  • Ha szervizben van autója, és nem tud máshonnan szerezni, de sürgősen el kellene intéznie valamit.
  • Ha távoli célpontba utazik, de a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem kíván tömegközlekedéssel utazni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb utastérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell kötelezőt fizetnie.
Hosszútávú autóbérlés Kőbánya

Autókölcsönzés gyakori kérdések

Mi van akkor, ha lerobban a bérautó? A kölcsönzött személygépkocsikat átvizsgált műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), ha viszont mégis cserben hagyná az autó valahol, akkor csere gépkocsit biztosítunk általában azonnal. 1 napra és hosszabb távra is bérelhető autó? Így van, igényei szerint jelölheti meg a kölcsönvét hosszát az igényei szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen papírokra van szükség az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
esküvői autóbérlés BMW  Kőbánya Létezik előírt korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer korlátozás? A kilométer korlátozás naponta 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat számolunk, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található. Mennyit kell fizetni, amikor bepiszkolódott a jármű a használat során? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem számolunk fel takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán olvasható díjszabás érvényes. Lehet-e robogót bérelni? Igen, azonban a robogó kölcsönzése általában a jó időhöz kötődik, többnyire tavasztól őszig van rá igény, ilyenkor bérelhető is nálunk. Bérelhető kocsi másvalakinek is? Kizárólag abban az esetben, amennyiben betöltötte a 21. életévét, illetve rendelkezik a szükséges hivatalos iratokkal. Milyen módon találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és döntsön az Önnek legjobb autóról. Kaució nélküli autóbérlés? Főleg rendszeres vevőink számára nem minden esetben jár, hanem személyes megbeszélést követően lehetséges. Autóbérlés Budapest repülőtér? Igen, vállaljuk, hogy biztosítjuk Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Esküvői autóbérlés Kőbánya? Van ilyen szolgáltatásunk, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni a jármű foglaláskor? A kölcsönzés költségein kívül ügyeljen arra, hogy feltétlenül elegendő hely legyen a csomagok számára. menyasszonyi autó bérlés Kőbánya Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval külföldre is utazhatok? Az ehhez hasonló megkeresés személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés elérhető? Igen, de gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   A lényeg, ha biztonságosan, rövid időn belül szeretne járművet kölcsönözni Kőbánya környékén, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca