Csereautó Kőbánya-Kertváros

Csereautó Kőbánya-Kertváros

Autóbérlés Kőbánya-Kertváros régiójában olcsón, gyakorlatilag azonnal vihető autók, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, amennyiben igényli, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet luxusautót esküvőre is. Az alábbi fénykép megérintésével okostelefonról rögtön tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autókölcsönzés telefonon Kőbánya-Kertváros Kőbánya-Kertváros területén kérhető bérautóink között szerepelnek pl. az alábbi modellek (az éppen bérelhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Honda, Mini Cooper. Kölcsönautóink között az alábbi képre klikkelve tallózhat. olcsó autókölcsönzés Kőbánya-Kertváros

Miért kölcsönözzön autót Kőbánya-Kertváros vonzáskörzetében a Rossorentnél?

Ha nálunk bérel autót, a következő praktikus dolgokban részesül:
  1. Villámgyorsan, pillanatok alatt bérelhető kocsikat szolgáltatunk. Kiemelt fontosságú, hogy mindig rendelkezzünk elvihető kocsink!
  2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy bérautóinkat telephelyünkön is megtekinti, amennyiben bizonyos szempontból nem nyeri el a tetszését, meggondolhatja magát.
  3. Műszaki szempontból ellenőrzött bérautók. A kocsikat folyamatosan gondozzuk és teszteljük, hogy Ön stresszmentesen utazhasson.
  4. Kényelmes kocsik. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de ha igény merül fel rá biztosítani tudunk sokkal tágasabb gépkocsikat is.
  5. Szükség esetén a kibérelt személyautót Kőbánya-Kertváros területén elvisszük otthonába is.
  6. Nem drága autókölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is kikölcsönözhetők.
  7. Áraink teljesen átláthatóak. Az autót teletankolva viheti el, és így is kell visszahoznia. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy kitakarítva juttassa vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
  9. Vállalunk reptéri transzfert is.
autó tartós bérlet Kőbánya-Kertváros

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Kőbánya-Kertváros környékén?

Az autókölcsönzés folyamata a következőképpen alakul:
  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen és időpontban megtekinti a kiválasztott járművet.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Egyedi elbírálás után megfizeti a kauciót, és távozhat a kocsival.
Ilyen egyszerű. Ha kérdése van, hasznosnak találhatja, és olvassa el a következő szakaszt, mert lehet, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy kimerítő információkért tárcsázhatja központi számunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A korrekt informálás végett ki kell jelenteni, hogy a körülmények függvénye. Az alábbi esetekben hozhatja be az árát a kölcsönautó:
  • Ha szervizben van autója, és egy autó van a családban, de sürgősen szüksége lenne autóra.
  • Ha távoli célpontba utazik, azonban a csomagok vagy a komfortérzet miatt nem akar tömegközlekedéssel menni.
  • Ha egy rövid időre tágasabb utastérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert bármikor lecserélheti autóját.
esküvői autóbérlés Kőbánya-Kertváros

Autókölcsönzés sokszor ismételt kérdések

Mi van akkor, ha meghibásodik a bérautó? A kölcsönzött személygépkocsikat tökéletes műszaki állapotban szolgáltatjuk (pl. rendszeresen szervizelés), ha viszont mégis lerobbanna valahol, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni mihamarabb. 1 napra és hosszú időre is kölcsönözhető gépkocsi? Így van, igényei szerint jelölheti meg a kölcsönvét időtartamát az igényei szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen papírokra van szükség a bérléshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
tartós autóbérlet Kőbánya-Kertváros Létezik előírt korhatár autóbérlésnél? Van, 21 éves kor alatt nem bérelhető autó nálunk. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számítunk fel, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található. Kell akkor fizetni, ha valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Tiszta állapotban nem számolunk fel takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában olvasható költséget kell a végszámlához írni. Tudunk robogót kölcsönözni? Igen, viszont a robogó kölcsönzése eléggé idény jellegű, jobbára a nyári hónapokban keresik az ügyfeleink, ekkor rendelkezésre áll is nálunk. Bérelhető jármű más számára is? Kizárólag abban az esetben, ha elmúlt 21 éves, valamint rendelkezik a szükséges hivatalos iratokkal. Miként találhatom meg a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Bérautó kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem minden esetben jár, hanem egyedi elbírálás alapján lehetséges. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Lehetőséget biztosítunk, hogy átadjuk Önnek a kiválasztott autót a reptérre. Esküvői autóbérlés Kőbánya-Kertváros? Rendszeres igény, igényei alapján biztosítunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni a kocsi kiválasztásakor? Az autóbérlés díján kívül figyeljen rá, hogy okvetlenül elegendő hely legyen az utasok számára. kocsik olcsón Kőbánya-Kertváros Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is mehetek? Az ilyen igény személyes megbeszélés során dönthető el. Gyermekülés elérhető? Igen, de gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt kíván autót kölcsönözni Kőbánya-Kertváros területén, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca