BMW bérlés Felsőrákos

BMW bérlés Felsőrákos

Autókölcsönzés Felsőrákos övezetében olcsón, bérlés kis átfutási idővel, autóbérlés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, amennyiben igényli, sofőrt is adunk az autó mellé, és bérelhet szép autót esküvőre is. Az alábbi fotó megnyomásával mobiltelefonról rögtön tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonon Felsőrákos Felsőrákos környékén elérhető kölcsönautóink között szerepelnek pl. a következő típusok (az éppen bérelhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Kölcsönautóink között a következő képre klikkelve válogathat. olcsó autókölcsönzés Felsőrákos

Miért béreljen autót Felsőrákos régiójában nálunk?

Ha tőlünk bérel autót, a következő nagyszerű szolgáltatásokat kapja:
  1. Villámgyorsan, azonnal kölcsönözhető kocsikat szolgáltatunk. Kiemelt fontosságú, hogy folyamatosan elérhető legyen bérelhető járművünk!
  2. Nálunk nem kell negatív meglepetésekre számítani. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket telephelyünkön is átnézi, és ha bizonyos szempontból nem nyeri el a tetszését, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Megbízható autópark. Autóinkat rendszeresen gondozzuk és átnézzük, hogy Ön zavartalanul vezethessen.
  4. Jól felszerelt járművek. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de amennyiben szeretné, biztosítani tudunk ennél nagyobb járműveket is.
  5. Ha szeretné a kibérelt személyautót Felsőrákos övezetében akár házhoz is szállítjuk.
  6. Kedvező árú autókölcsönzés. Járműveink akár már 2500 Ft + áfa/nap áron is választhatók.
  7. Nincsenek rejtett költségek. Járműveinket teletankolva viheti el, teletöltve is kérjük vissza. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva juttassa vissza.
  8. Ha szeretné, tudunk esküvőre is luxusautót adni sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.
bérelhető autó Felsőrákos

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Felsőrákos övezetében?

Az autóbérlés folyamata az alábbiak szerint alakul:
  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor a bérléshez megkövetelt minimum korhatár.
  3. Egyedi elbírálás után letétet ad, és távozhat a kocsival.
Ennyi az egész. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, akkor kérjük, fussa át az alábbi Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy bővebb információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A hiteles informálás céljából be kell vallani, hogy nem mindig van ez így. Az alábbi esetekben hozhatja be az árát a bérautó:
  • Ha szervizben van kocsija, és egy autó van a családban, de sürgősen szüksége lenne autóra.
  • Ha messzire utazik, de a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem szeretne busszal vagy vonattal menni.
  • Ha átmeneti időre nagyobb csomagtérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy bármikor lecserélheti autóját.
személyautó bérlés Felsőrákos

Autóbérlés sokszor ismételt kérdések

Mi a helyzet, ha leáll menet közben a bérelt jármű? A kölcsönzött személygépkocsikat ellenőrzött műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), de ha mégis cserben hagyná az autó a kölcsönzés ideje alatt, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni általában azonnal. 1 napra és hosszú időre is bérelhető autó? Így van, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés hosszát egyéni kívánsága szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A bérlés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
prémium autóbérlés Felsőrákos Létezik előírt korhatár autóbérlésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer korlátozás? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán tekinthető meg. Milyen költséggel kell számolni, amennyiben bepiszkolódott a jármű a használat során? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem számolunk fel takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán található költséget kell a végszámlához írni. Lehet-e robogót kölcsönözni? Igen, viszont a robogó bérlése eléggé idény jellegű, jobbára tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, és ebben az időszakban rendelkezésre áll is nálunk. Kölcsönözhető autó másvalakinek is? Csak akkor, ha betöltötte a 21. életévét, és rendelkezik a szükséges hivatalos iratokkal. Hogyan lehet megkeresni a legolcsóbb bérautókat? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és döntsön az Önnek legjobb autóról. Autóbérlés magánszemélytől kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem érhető el bárki számára, hanem megegyezés szerint lehetséges. Autóbérlés Budapest repülőtér? Lehetőséget biztosítunk, hogy átadjuk Önnek a kölcsönzött kocsit a reptérre. Autóbérlés esküvőre Felsőrákos? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen a kocsi foglaláskor? Az autóbérlés díján kívül figyeljen rá, hogy mindenképpen elegendő hely legyen a csomagok számára. bérelt autó Felsőrákos Az összes költséget tartalmazza a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval más országba is utazhatok? Az ehhez hasonló megkeresés személyes találkozó során dől el. Gyermekülés igénybe vehető? Igen, de gyermekülés igényét időben kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha megbízhatóan, rövid időn belül szeretne autót kölcsönözni Felsőrákos környékén, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca