Bérelhető autó magánszemélytől Kúttó

Bérelhető autó magánszemélytől Kúttó

Autóbérlés Kúttó régiójában olcsón, bérlés kis átfutási idővel, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is kérheti, szükség esetén, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. Az alábbi kép megnyomásával mobiltelefonról rögtön tárcsázhatja ügyfélszolgálatunkat! autóbérlés telefonszám Kúttó Kúttó régiójában elérhető bérautóink között megtalálhatók pl. a következő típusok (az éppen bérelhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérelhető autóink között az alábbi fotóra klikkelve tallózhat. autóbérlés Kúttó olcsó

Miért kölcsönözzön kocsit Kúttó övezetében nálunk?

Ha tőlünk bérli járművét, a következő praktikus dolgokban részesül:
  1. Gyorsan, azonnal bérelhető járműveket kínálunk. Nagyon ügyelünk arra, hogy mindig rendelkezzünk elvihető járművünk!
  2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy bérautóinkat élőben is átnézi, abban az esetben, ha bizonyos szempontból nem tetszik, visszavonulót fújhat.
  3. Műszaki szempontból ellenőrzött autópark. A kocsikat rendszeresen ápoljuk és teszteljük, hogy Ön stresszmentesen utazhasson.
  4. Extrákkal telepakolt gépkocsik. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de amennyiben szeretné, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes autókat is.
  5. Ha szeretné bérautóját Kúttó területén elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
  6. Megfizethető autóbérlés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is elvihetők.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. Járműveinket üzemanyaggal teljesen megtöltve adjuk át, ugyanígy várjuk is vissza. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva juttassa vissza.
  8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
  9. A Liszt Ferenc repülőtérre vállalunk transzfert.
olcsó robogó bérlés Kúttó

Hogyan vehetem át a bérelt autót Kúttó régiójában?

Az autókölcsönzés menete nagyon egyszerű és gyors:
  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen és időpontban ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
  3. Egyedi megállapodástól függően megfizeti a kauciót, és viheti az autót.
Ennyi az egész. Ha kérdése van, akkor kérjük, olvassa el a következő Gyakori kérdéseket, mert lehet, hogy megtalálja a hiányzó információt, vagy bővebb információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A szavahihető felvilágosítás céljából azt kell mondanunk, hogy attól függ. Az alábbi esetekben hozhatja be az árát a kölcsönautó:
  • Ha javítóműhelyben van kocsija, és nincs kitől kölcsön kérni, de halaszthatatlanul szüksége lenne autóra.
  • Ha messzire utazik, viszont a csomagok vagy a komfortérzet miatt nem szeretne tömegközlekedéssel menni.
  • Ha egy rövid időre tágasabb csomagtérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell kötelezőt fizetnie.
autóbérlés Kúttó azonnal

Autóbérlés gyakran feltett kérdések

Mi van akkor, ha lerobban a bérautó? Bérautóinkat ellenőrzött műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), amennyiben mégis lerobbanna valahol, akkor csere gépkocsit biztosítunk a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszabb távra is kölcsönözhető gépkocsi? Természetesen, tetszőlegesen választhatja ki a kölcsönvét hosszát egyéni kívánsága szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A bérlés legrövidebb ideje 1 nap. Milyen papírokra van szükség az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
gépkocsi bérlés Kúttó Van-e korhatár az autókölcsönzésnél? Igen, 21 éves kor alatt nem bérelhető autó nálunk. Van-e kilométer korlátozás? A napi kilométerlimit 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat számolunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában található. Milyen költséggel kell számolni, amikor a bérlés ideje alatt koszos lett az autó? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem számolunk fel takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán olvasható díjszabás érvényes. Van lehetőség robogót kölcsönözni? Igen, de a robogó kölcsönzése szezonális, jobbára tavasztól őszig van rá igény, ilyenkor bérelhető is nálunk. Bérelhető kocsi másvalakinek is? Kizárólag abban az esetben, amennyiben betöltötte a 21. életévét, illetve ezt igazolni is tudja a megfelelő papírokkal. Hogyan lehet megkeresni a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Autóbérlés Kúttó kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem automatikusan vehető igánybe, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Liszt Ferenc Repülőtér? Igen, vállaljuk, hogy átadjuk Önnek a bérautót Ferihegy 2-re. Esküvői autóbérlés Kúttó? Van ilyen szolgáltatásunk, ha kéri, adunk a kocsi mellé sofőrt is. Mire érdemes figyelni a jármű foglaláskor? A bérlés árán kívül menjen biztosra, hogy okvetlenül elég hely legyen a csomagok számára. menyasszonyi autó bérlés Kúttó Valamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval más országba is utazhatok? Az ehhez hasonló megkeresés személyes egyeztetés során ítélhető meg. Gyermekülés rendelkezésre áll? Igen, de gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha biztonságosan, akár néhány perc alatt szeretne kocsit bérelni Kúttó környékén, akkor vegye fel a kapcsolatot a Rossorent Autókölcsönzővel +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca