Autóbérlés hosszú távra X. kerület +36 70 201 4900

Autóbérlés hosszú távra X. kerület

Autóbérlés X. kerület régiójában megfizethető bérleti díjért, gyors ügyintézés, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autókölcsönzés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és bérelhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő fotó megnyomásával mobiltelefonról mindjárt hívhat is minket! autóbérlés telefonon X. kerület
  X. kerület körzetében igénybe vehető bérautóink között előfordulnak pl. a következő modellek (az éppen bérelhető járművek listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Ford, Skoda, BMW. Bérelhető autóink között az alábbi képre klikkelve válogathat. olcsó autókölcsönzés X. kerület

Miért kölcsönözzön autót X. kerület régiójában a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérli járművét, az alábbi nagyszerű szolgáltatásokat kapja:
  1. Villámgyorsan, egyből kölcsönözhető járműveket kínálunk. Kiemelt fontosságú, hogy legyen szabad, elvihető kocsink!
  2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy bérautóinkat telephelyünkön is megszemléli, és ha valamiért nem tetszik, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Műszaki szempontból ellenőrzött autópark. A kocsikat rövid időközönként karban tartjuk és műszakilag átvizsgáljuk, hogy Ön zavartalanul utazhasson.
  4. Extrákkal telepakolt kocsik. A legnépszerűbb autóink az olcsón bérelhető modellek, de kérésére biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes autókat is.
  5. Szükség esetén a kölcsönzött járművet X. kerület régiójában elvisszük otthonába is.
  6. Olcsó bérautó kölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is választhatók.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. A kocsit üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, és így is kell visszahoznia. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy lemosva hozza vissza.
  8. Szükség esetén, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
  9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.
nagy csomagterű autó kölcsönzése X. kerület

Hogyan történik a bérautó átvétele X. kerület régiójában?

Az autóbérlés folyamata a következőképpen alakul:
  1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen és időpontban szemügyre veszi a weboldalon kinézett autót.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Megbeszélésünk függvényében leteszi a kauciót, és távozhat a kocsival.
Ennyi az egész. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, arra bátorítjuk, hogy tekintse meg a következő Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy részletes tájékoztatásért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A szavahihető tájékoztatás érdekében azt kell mondanunk, hogy nem mindig van ez így. A következő esetekben hozhatja be az árát a bérelt gépkocsi:
  • Ha javítóműhelyben van kocsija, és nem tud máshonnan szerezni, de haladéktalanul el kellene intéznie valamit.
  • Ha távoli célpontba kell eljutnia, azonban a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem akar tömegközlekedéssel menni.
  • Ha egy rövid időre nagyobb utastérrel rendelkező járművet szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert bármikor lecserélheti autóját.
tartós bérlet autó X. kerület

Autókölcsönzés gyakran feltett kérdések

Mi a helyzet, ha lerobban a bérelt jármű? Bérautóinkat átvizsgált műszaki állapotban adjuk át (pl. téli-nyári gumi), de ha mégis lerobbanna menet közben, akkor csere gépkocsit biztosítunk a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszú időre is bérelhető jármű? Természetesen, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés hosszát egyéni kívánsága szerint (megesett már, hogy stúdió bérelt autót forgatáshoz). A kölcsönzés legrövidebb ideje 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek a bérléshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
tartós autóbérlet X. kerület Létezik előírt korhatár az autókölcsönzésnél? Igen, igazolható módon legalább 21 évesnek kell lennie a kölcsönző személynek. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat számolunk, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában olvasható. Kell akkor fizetni, ha valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Tiszta állapotban nem számolunk fel takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán található díjak vannak érvényben. Tudunk robogót kölcsönözni? Igen, de a robogó kölcsönzése eléggé idény jellegű, inkább tavasztól őszig kérik tőlünk a bérlők, ilyenkor bérelhető is nálunk. Kölcsönözhető jármű más számára is? Igen, ha betöltötte a 21. életévét, valamint rendelkezik a megfelelő papírokkal. Hogyan lehet megkeresni a legolcsóbb bérautókat? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Autóbérlés magánszemélytől kaució nélkül? Ez a lehetőség nem automatikusan vehető igánybe, hanem egyedi elbírálás alapján képzelhető el. Autóbérlés Budapest Ferihegy? Természetesen megoldható, hogy elvisszük Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Esküvői autóbérlés X. kerület? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni a kocsi kinézésekor? A bérlés árán kívül menjen biztosra, hogy feltétlenül elég hely legyen az utasok számára. automata autóbérlés X. kerület Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A kölcsönzött autóval külföldre is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes megbeszélés során dönthető el. Gyermekülés igénybe vehető? Igen, viszont gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   Ne feledje, ha veszélytelen módon, akár néhány perc alatt kíván autót bérelni X. kerület területén, akkor hívjon minket bizalommal +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca