Autóbérlés forgatáshoz Ligettelek

Autóbérlés forgatáshoz Ligettelek

Autóbérlés Ligettelek területén olcsón, bérlés kis átfutási idővel, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Bérautó szolgáltatásainkat hosszú távra is kérheti, ha kéri, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet menyasszonyi autót esküvőre is. A következő kép megérintésével mobiltelefonról rögtön hívhat is minket! autóbérlés telefonon Ligettelek Ligettelek környékén igénybe vehető bérelhető autóink között szerepelnek pl. a következő típusok (az éppen bérelhető autók listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Honda, Mini Cooper. Bérelhető autóink között a következő fotóra klikkelve válogathat. olcsó autókölcsönzés Ligettelek

Miért béreljen autót Ligettelek környékén a Rossorentnél?

Ha tőlünk bérli járművét, a következő előnyöket élvezheti:
  1. Villámgyorsan, máris kölcsönözhető járműveket szolgáltatunk. Nagyon ügyelünk arra, hogy legyen szabad, kölcsönözhető járművünk!
  2. Nem árulunk zsákbamacskát. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy a kölcsönvehető járműveket személyesen ellenőrzi, abban az esetben, ha valami oknál fogva nem tetszik, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Műszaki szempontból ellenőrzött bérautók. Autóinkat rendszeresen ápoljuk és teszteljük, hogy Ön nyugodtan használhassa őket.
  4. Extrákkal telepakolt kocsik. A legnépszerűbb autóink az olcsón bérelhető modellek, de amennyiben szeretné, biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes autókat is.
  5. Ha igényli a kibérelt személyautót Ligettelek körzetében elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
  6. Megfizethető bérautó kölcsönzés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is választhatók.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. Járműveinket üzemanyaggal teljesen megtöltve kapja, teletöltve is kérjük vissza. Megesik, hogy a kocsi az elfogadhatónál nagyobb mértékben lesz koszos, ekkor kérjük, hogy kitakarítva adja vissza.
  8. Ha szeretné, tudunk esküvőre is luxusautót biztosítani sofőrrel is!
  9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.
bérelhető autó Ligettelek

Hogyan történik a bérautó átvétele Ligettelek régiójában?

Az autóbérlés folyamata a következőképpen alakul:
  1. Tárcsázza a telefonszámunkat (+36 70 201 49 00), és a megbeszélt helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
  2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor alatt nem bérelhető autó.
  3. Egyedi elbírálás után leteszi a kauciót, és távozhat a kocsival.
Ilyen egyszerű. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, akkor kérjük, fussa át a következő Gyakori kérdéseket, mert előfordulhat, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy bővebb tájékoztatásért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri autót bérelni, mint venni?

A hiteles informálás végett ki kell jelenteni, hogy nem mindig van ez így. A következő esetekben jól jöhet a kölcsönautó:
  • Ha szerelőnél van autója, és egy autó van a családban, de halaszthatatlanul szüksége lenne autóra.
  • Ha messzire kell eljutnia, viszont a szállítandó holmik vagy a kényelem miatt nem kíván busszal vagy vonattal menni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező autót szeretne kölcsönözni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó előnye, hogy nem kell CASCO-t finanszíroznia.
személyautó bérlés Ligettelek

Autóbérlés gyakran feltett kérdések

Mi van akkor, ha leáll menet közben a bérautó? Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban bocsátjuk a rendelkezésére (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), amennyiben mégis cserben hagyná az autó menet közben, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni a lehető legrövidebb időn belül. 1 napra és hosszú időre is kölcsönözhető autó? Így van, tetszőlegesen választhatja ki az autóbérlés időtartamát egyéni kívánsága szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A bérlés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek a bérléshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
esküvői autóbérlés BMW  Ligettelek Van-e korhatár az autókölcsönzésnél? Van, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer korlátozás? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), e felett km díjat számolunk, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek oldalán található. Mennyit kell fizetni, amennyiben valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Ha az autó tisztasága elfogadható, nem kérünk takarítási díjat, egyébként a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában olvasható díjak vannak érvényben. Van lehetőség robogót bérelni? Igen, azonban a robogó kölcsönzése általában a jó időhöz kötődik, inkább májustól szepremberig keresik az ügyfeleink, ekkor kölcsönözhető is nálunk. Kölcsönözhető jármű egy megbízónak is? Kizárólag abban az esetben, ha elmúlt 21 éves, illetve rendelkezik a szükséges hivatalos iratokkal. Milyen módon lehet megkeresni a legolcsóbb bérautókat? Kattintson a http://autoberlesbudapest1.com oldalunkra, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Bérautó kaució nélkül? Főleg rendszeres vevőink számára nem minden esetben jár, hanem megegyezés szerint képzelhető el. Autóbérlés Liszt Ferenc Repülőtér? Igen, vállaljuk, hogy átadjuk Önnek a kölcsönzött kocsit a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Ligettelek? Rendszeres igény, kívánsága szerint biztosítunk sofőrt is. Mire érdemes figyelni az autó foglaláskor? A kölcsönzés költségein kívül ügyeljen arra, hogy 100%-osan elég hely legyen az utasok számára. kocsik olcsón Ligettelek Valamennyi kiadást magában foglalja a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérelt kocsival külföldre is mehetek? Ez egyedi elbírálás esetén, személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés igénybe vehető? Igen, viszont gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha megbízhatóan, gyorsan kíván kocsit bérelni Ligettelek övezetében, akkor forduljon a Rossorenthez +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca