7 személyes autó bérlés Keresztúridűlő

7 személyes autó bérlés Keresztúridűlő

Autókölcsönzés Keresztúridűlő környékén kedvező áron, bérlés kis átfutási idővel, autókölcsönzés akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igénybe veheti, amennyiben igényli, sofőrt is tudunk biztosítani, és kölcsönözhet szép autót esküvőre is. Az alábbi fénykép megnyomásával okostelefonról rögtön hívhat is minket! autókölcsönzés telefonszám Keresztúridűlő Keresztúridűlő vonzáskörzetében elérhető bérelhető autóink között szerepelnek pl. a következő modellek (az aktuálisan kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, tárcsázza központi számunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Kölcsönautóink között az alábbi fotóra klikkelve böngészhet. olcsó autókölcsönzés Keresztúridűlő

Miért kölcsönözzön kocsit Keresztúridűlő övezetében nálunk?

Ha tőlünk bérel autót, az alábbi előnyöket élvezheti:
  1. Gyorsan, pillanatok alatt kölcsönözhető autókat biztosítunk. Mindig törekszünk arra, hogy mindig rendelkezzünk bérelhető autónk!
  2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. A kocsik weboldalunkon való kiválasztása után határozhat úgy, hogy bérautóinkat telephelyünkön is megtekinti, amennyiben valami oknál fogva nem nyeri el a tetszését, visszaléphet a kölcsönzéstől.
  3. Biztonságos autópark. Autóinkat rendszeresen ápoljuk és átnézzük, hogy Ön biztonságosan használhassa őket.
  4. Extrákkal telepakolt kocsik. Természetesen legtöbben a sima személyautókat kölcsönzik, de ha igény merül fel rá biztosítani tudunk 6 vagy 7 személyes gépkocsikat is.
  5. Ha igényli a kölcsönzött járművet Keresztúridűlő régiójában akár házhoz is szállítjuk.
  6. Kedvező árú autóbérlés. Van olyan autónk is, amely 2500 Ft + áfa/nap díjért is bérelhetők.
  7. Bérleti díjunk nem tartalmaz rejtett elemet. A kocsit üzemanyaggal teljesen megtöltve viheti el, ugyanígy várjuk is vissza. Ha az autó használat közben koszos lett, akkor kérjük, hogy lemosva juttassa vissza.
  8. Ha szeretné, tudunk esküvőre is menyasszonyi autót adni sofőrrel is!
  9. Vállalunk reptéri transzfert is.
bérelhető autó Keresztúridűlő

Hogyan zajlik a kölcsönautó átadás-átvétele Keresztúridűlő régiójában?

Az autóbérlés menete nagyon egyszerű és gyors:
  1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen és időpontban ellenőrzi, hogy valóban jó lesz-e a honlapunkon Önnek tetsző kocsink.
  2. Bemutatja a papírjait (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 évnél fiatalabb érdeklődőknek sajnos nem tudunk járművet kölcsönözni.
  3. Megbeszélésünk függvényében letétet ad, és viheti az autót.
Ilyen hamar megvagyunk. Amennyiben bármit kihagytunk az eddig leírtak során, akkor kérjük, tekintse meg az alábbi szakaszt, mert lehet, hogy az tartalmaz olyan tudnivalókat, amely megválaszolja az összes nyitott kérdést, vagy bővebb információkért hívhatja ügyfélszolgálatunkat is a +36 70 201 49 00 számon!

Jobban megéri bérelni a kocsit?

A hiteles informálás céljából azt kell mondanunk, hogy nem mindig van ez így. Az alábbi esetekben hozhatja be az árát a bérautó:
  • Ha javítóműhelyben van kocsija, és nem tud máshonnan szerezni, de halaszthatatlanul szüksége lenne autóra.
  • Ha távoli célpontba kell eljutnia, azonban a csomagok vagy a komfortérzet miatt nem kíván tömegközlekedéssel menni.
  • Ha átmeneti időre tágasabb csomagtérrel rendelkező járművet szeretne bérelni.
  • Ha céges autóra van szüksége, akkor a csereautó azért érheti meg jobban, mert nem kell kötelezőt fizetnie.
Hosszútávú autóbérlés Keresztúridűlő

Autóbérlés sokszor ismételt kérdések

Mi van akkor, ha leáll menet közben a bérautó? A kölcsönzött személygépkocsikat ellenőrzött műszaki állapotban adjuk át (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), amennyiben mégis lerobbanna menet közben, akkor csereautóról igyekszünk gondoskodni mihamarabb. 1 napra és hosszú időre is bérelhető jármű? Természetesen, igényei szerint jelölheti meg az autóbérlés időtartamát egyéni kívánsága szerint (előfordul pl. autóbérlés klip forgatásához). A kölcsönzés legkisebb időegysége 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adó kártya
  • A bérlő nevére szóló közüzemi számla
Cég esetén:
  • Cég képviselő személyes iratai:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • Adókártya
  • Aláírási címpéldány
  • Cégkivonat
Külföldi állampolgár esetén:
  • Legalább 1 éves jogosítvány
  • Útlevél
tartós autóbérlet Keresztúridűlő Létezik előírt korhatár autóbérlésnél? Igen, 21 éves kor alatt nem bérelhető autó nálunk. Van-e kilométer korlátozás? A kilométer korlátozás naponta 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat kell kalkulálnunk, amelynek összege a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán tekinthető meg. Milyen költséggel kell számolni, ha nincs idő kitakarítani az autót? Ha az autó nem lett nagyon koszos, nem számolunk fel takarítási díjat, máskülönben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán található költséget kell a végszámlához írni. Lehet-e robogót bérelni? Igen, azonban a robogó bérlése általában a jó időhöz kötődik, inkább tavasztól őszig keresik az ügyfeleink, ekkor bérelhető is nálunk. Kölcsönözhető autó másvalakinek is? Csak akkor, amennyiben betöltötte a 21. életévét, és rendelkezik számunkra. Hogyan lehet megkeresni a legolcsóbb autóbérlés lehetőségét? Nézzen körül a kölcsönözhető autóink között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Bérautó kaució nélkül? Ez a lehetőség nem érhető el bárki számára, hanem személyes megbeszélést követően lehetséges. Autóbérlés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre? Igen, vállaljuk, hogy átadjuk Önnek a kiválasztott autót a repülőtérre. Autóbérlés esküvőre Keresztúridűlő? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, igényei alapján biztosítunk sofőrt is. Milyen szempontokra ügyeljen a kocsi foglaláskor? A kölcsönzés költségein kívül gondoskodjon arról, hogy 100%-osan elegendő hely legyen a csomagok számára. 7 személyes autó bérlés Keresztúridűlő Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérautóval más országba is mehetek? Az ilyen igény személyes találkozó során dönthető el. Gyermekülés rendelkezésre áll? Megoldható, azonban gyermekülés kérését időben kell jeleznie.   Hadd emlékeztessük, ha biztonságosan, rövid időn belül szeretne kocsit bérelni Keresztúridűlő területén, akkor keresse cégünket +36 70 201 49 00!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csereautó X. kerület Örs vezér tér

Ford bérlés X. kerület Határ út

Bérelt autó X. kerület Pöttyös utca